Design Interior Case | Proiecte Portofoliu

Studio Nobili Design poate realiza proiecte moderne si clasice de design interior pentru caminul tau, indiferent ca vorbim de  case cu etaj sau de o vile cu mansarda. Proiecte design interior case, vile realizate de Nobili Design cu materiale de lux premium.

Studio Nobili Design va realiza proiecte moderne si clasice de design interior, indiferent ca vorbim de case cu etaj sau de vile cu mansarda. Interioare case la cheie.

Cum alegi stilul de design pentru casa?

Indiferent de tipul de design interior pentru case care se doreste, putem realiza proiecte care sa cuprinda spatiul rezidential interior al unei case in ansamblul ei. In acest mod poate fi redat un aspect omogenizat intregii locuinte. Solutii design interior pentru case clasice oferite de designeri de interior profesionisti. Amenajari interioare case moderne cu materiale si mobilier premium.

 

ALCATUIREA UNUI DESIGN INTERIOR DEPINDE ATAT DE COMPONENTA ESTETICA, CAT SI DE CEA FUNCTIONALA. PENTRU REALIZAREA INTERIORULUI REZIDENTIAL VOM TINE CONT DE ASPECTUL ELEMENTELOR CARE VOR FI INCLUSE IN CADRUL SPATIULUI INTERIOR SI DE ROLUL PE CARE ACESTEA IL INDEPLINESTE.

Design Interior Modern

STILUL MODERN IN DESIGN ESTE ADESEORI REPREZENTAT PRIN INTERMEDIUL UNOR OBIECTE CARE AU UN ASPECT MAI SIMPLU SI CARE SUNT PREVAZUTE DE MULTE ORI CU O SUPRAFATA NETEDA, CHIAR LUCIOASA. ESTE UN STIL CARE SE INDEPARTEAZA DE FORMELE BOGATE SI UNEORI SOMPTUOASE ALE STILULUI CLASIC. UN INTERIOR DECORAT INTR-UN STIL MODERN ESTE CARACTERIZAT DE MULTE ORI DE OBIECTE CU O GEOMETRIE SIMPLA DIN CARE REIESE IMAGINEA UNOR LINII DREPTE. PIESELE DE MOBILIER SUNT ADESEORI MAI JOASE IN CAZUL ACESTUI STIL. PALETA DE CULORI ESTE UNA NEUTRA, NU INCLUDE NEAPARAT NUANTE VII. ESTE UN STIL DE AMENAJARE CARE PROPUNE PURITATE, DAR SI ELEGANTA PRIN INTERMEDIUL FORMELOR SIMPLE SI A UNEI PALETE DE CULORI LIPSITA DE NUANTE STRIDENTE.

Design Interior Clasic

STILUL DE AMENAJARE CLASIC PROMOVEAZA ELEMENTELE DE DESIGN CARE AU UN ASPECT MAI COMPLEX SI MAI SOFISTICAT. A FOST APRECIAT DE CLASA BOGATA DIN EPOCA MODERNA. OBIECTELE SUNT IMBOGATITE CU ELEMENTE DECORATIVE CARE AU UN ASPECT ORDONAT (ELEMENTELE SUNT DISTRIBUITE INTR-UN MOD PROPORTIONAT DE-A LUNGUL SUPRAFETEI OBIECTELOR). STILUL PROMOVEAZA O DISPUNERE ARMONIOASA A DIFERITELOR ELEMENTE PREZENTE IN INTERIORARE. UNEORI DESIGN-UL INTERIOR REALIZAT PRIN INTERMEDIUL ACESTUI STIL POATE INCLUDE TAPET CU FORME FLORALE CLASICE, MOBILA CU TAPITERIE ORNAMENTATA SAU CANDELABRE LUXURIANTE.

Case stil Clasic sau modern?

Oamenii au personalitati diferite, la fel si stilurile.

Clasicul este un stil mai somptuos, fiind prevazut cu forme mai complexe, dispuse armonios si divers distribuite. Stilul a fost apreciat in trecut de nobilime dar si de alte personalitati influente.

Stilul modern e un stil prevazut cu o geometrie simpla, adeseori reprezentat de linii clare, drepte. Stilul s-a abatut inca de la popularizare de la formele sofisticate specifice stilurilor apreciate in trecut de burghezie. Alegerea unui anumit stil depinde foarte mult de dorintele tale.

De ce Studio Nobili Design?

Avem o experienta indelungata in acest domeniu si mai presus de toate suntem pasionati de design interior. Imbinam imaginatia cu profesionalismul pentru a da nastere unor proiecte de design interior creative si coerente. Punem pret pe toate componentele unui design interior. Astfel, tinem cont de culori, texturi, dimensiuni si forme pentru ca ambientul gandit sa poata beneficia de identitate si caracter unitar.

Dorintele clientilor nostri sunt importante, de aceea dorim sa aflam cat mai multe detalii de la acestia. Comunicarea este foarte importanta pentru noi tinand cont de faptul ca activitatea noastra creativa necesita o adaptare la cerintele persoanele interesate de serviciile Studio Nobili Design.

Putem realiza atat proiecte de design interior mai apropiate de conceptul de lux, cat si proiecte de design interior mai simple, lipsite de elemente somptuoase. Atat formatul elementelor care compun decorul, cat si culorile acestora pot oferi imaginea unui ambient de lux. In cazul in care se doreste un interior cu o eleganta impunatoare, ne puteti comunica acest lucru pentru a introduce materialele sau alte elemente mai potrivite pentru un astfel de design interior.

Proiecte adaptate dorintelor clientilor

Materialele, piesele de mobilier si alte obiecte decorative vor fi incluse in cadrul spatiului rezidential daca corespund cerintelor stilului ales de clienti nostri. In cazul in care este ales stilul modern, atunci vom alege obiecte adeseori reprezentate printr-o geometrie simpla a formelor. In cazul in care se doreste un ambient clasic, atunci vor fi alese obiectele cu un aspect mai complex (forme somptuoase, uneori elemente de decor clasice precum chenarele dispuse pe pereti sau pilastri in stil grecesc).

Proiectele noastre de case

Suntem dispusi sa realizam proiecte de design interior ale caselor pentru diverse locatii din tara. In sectiunea Portofoliu a site-ului nostru pot fi vizualizate cateva proiecte realizate de echipa noastra. In cazul in care se doreste un proiect in stil clasic de lux, noi putem sa includem in cadrul unui astfel de interior piese de mobilier de lux si materiale premium potrivite pentru acest stil. Aspectul acestor interioare este adeseori mai fastuos, bogat in elemente decorative complexe precum chenarele, tapetul sau pilastrii decorativi atasati peretilor.

Produsele folosite pentru interioare

Cunoastem piata si putem apela la diversi producatori pentru a ne furniza materialele, piesele de mobilier sau elementele decorative destinate realizarii unui ambient potrivit pentru stilul ales de tine. Avem posibilitatea de a alege produse ce pot fi folosite atat pentru designul interior modern, cat si pentru designul interior clasic. Pentru pardoseala putem alege modele de gresie sau de modele de parchet. Mobilarea poate fi realizata pentru toate spatiile caminului tau, putem adauga piese de mobilier pentru living, dormitor sau pentru baie.

Preturile serviciilor noastre de design

Costurile variaza in functie de anumiti factori, de aceea va fi trimisa o oferta de pret adaptata nevoilor tale. Pentru stabilirea costurilor, iti vom adresa o serie de intrebari pentru a afla mai multe detalii legate de proiectul dorit precum: stilul de amenajare pentru care se opteaza, suprafata spatiului ce se doreste a fi amenajat dar si altele. De asemenea, vom preciza si termenul de livrare al proiectului de design interior destinat caminului tau.

Iluminatul casei

Produsele de iluminat pot spori sau diminua confortul vizual. Cautam sa includem corpuri de iluminat capabile in asigura nivelul de lumina dorit de proprietarii caminului respectiv. Nu suntem promotori ai produselor de iluminat care emit o lumina stridenta ce ar putea afecta confortul vizual.

Dimensiunile pieselor de mobilier si raportarea acestora la spatiu

Dimensiunea pieselor de mobilier sau a altor obiecte conteaza. Alegem sa ne adaptam la cerintele spatiului casei tale. De exemplu, vom cauta sa adaugam mobila de dimensiuni mai mici in cazul in care spatiul este redus. Desigur, acesta este doar un exemplu bazat pe o eventuala economisire a spatiului. Dimensiunile pieselor de mobilier pot fi gandite impreuna cu clientii nostri.

Review-uri: