Design interior Valenii de Munte Design interior living clasic casa cu etaj Valenii de Munte - Amenajari interioare case Valenii de Munte

Design interior living clasic casa cu etaj Valenii de Munte - Amenajari interioare case Valenii de Munte

Proiect design interior living stil clasic realizat pentru o casa cu etaj in Valenii de Munte. Amenajare interioara living in Valenii de Munte cu materiale premium si mobilier clasic productie Italia.

Design interior living casa stil clasic Valenii de Munte
Design interior living casa stil clasic cu etaj (1)
Design interior living casa stil clasic Valenii de Munte
Design interior living casa stil clasic Valenii de Munte
Design interior living casa stil clasic cu etaj (4)
Design interior living casa stil clasic cu etaj (8)
Design interior living open space casa Valenii de Munte
Design interior living casa stil clasic cu etaj (2)
Design interior living casa stil clasic cu etaj (3)

Descoperiti mai multe proiecte de design interior case realizate de Studio Nobili Design Valenii de Munte amenajate cu mobila dormitor clasica Meteora.

Proiect design interior casa in Valenii de Munte - Portofoliu design interior case Valenii de Munte

Puteti opta pentru o camera de zi impozanta in care piesa de rezistenta sa fie mobilierul. O canapea cu picioare din lemn cu sculpturi pe alocuri sau o tapiterie eleganta poate atrage inevitabil privirilor musafirilor. Alaturi de o astfel de piesa, puteti incorpora o bibilioteca impozanta, o masa ovala cu blat de marmura si scaune la fel de elegante.

Studio amenajari interioare Valenii de Munte - Proiecte case clasice Valenii de Munte

Bineinteles nu ne oprim doar la mobila. Micile accesorii precum tablourile, obiectele de arta, draperiile, vazele, si altele trebuie alese in conformitate cu stilul clasic de design interior. Asadar clientul impreuna cu designerii se vor consulta in cea ce priveste aceste alegeri pentru ca dorintele clientului sunt pe primul loc. Nu putem neglija nici aspectul unui tavan care pentru o casa in stil clasic in Valenii de Munte trebuie sa evoce acelasi aer rafinat.

Servicii Designer de interior Valenii de Munte preturi

Asadar niste cornise interesante in culori neutre sau chiar niste picturi pe tavan pot schimba complet alura unei incaperi. Parchetul din lemn triplustratificat din fiecare camera trebuie sa fie unul de calitate, asa ca cel din lemn masiv in culori naturale ar fi recomandarea specialistilor. Iar pentru baie si bucatarie, gresie si faianta din Italia se potrivesc de minune cu stilul clasic de decor.

Fiecare potential client are propria viziune atunci cand vrea sa isi reamenajeze o locuinta, fie ca este vorba despre o casa clasica de lux sau un apartament cu 3 camere Valenii de Munte , o vila cu mansarda in Valenii de Munte sau chiar o casa cu etaj in Valenii de Munte. Studio Nobili Design transforma viziunea clientilor intr-o realitate palpabila si placuta.

Pentru oferta de pret accesati pagina: Design interior Valenii de Munte preturi

Modele Paturi tapitate de lux Valenii de Munte

Mai multe modele cu mobila dormitor clasica in Valenii de Munte

Servicii design interior Valenii de Munte - Studio amenajari interioare Valenii de Munte

Amenajare interioara casa in Valenii de Munte cu materiale livrate de firma noastra la preturi de producator. 

 

Design interior camera de zi casa Valenii de Munte

Proiect design interior casa stil clasic in Valenii de Munte realizat de echipa de arhitecti si designeri Studio Nobili Design.

Design interior living open space casa Valenii de Munte - Design interior case Valenii de Munte

Portofoliu proiect design interior living casa clasica Valenii de Munte amenajat cu mobilier clasic italian importat de firma noastra la preturi de producator din Italia.

Design interior living casa stil clasic Valenii de Munte

Amenajare interioara casa cu etaj cu mobila living clasica in Valenii de Munte