Design interior Techirghiol Design interior living clasic casa cu etaj Techirghiol - Amenajari interioare case Techirghiol

Design interior living clasic casa cu etaj Techirghiol - Amenajari interioare case Techirghiol

Proiect design interior living stil clasic realizat pentru o casa cu etaj in Techirghiol. Amenajare interioara living in Techirghiol cu materiale premium si mobilier clasic productie Italia.

Design interior living casa stil clasic Techirghiol
Design interior living casa stil clasic cu etaj (1)
Design interior living casa stil clasic Techirghiol
Design interior living casa stil clasic Techirghiol
Design interior living casa stil clasic cu etaj (4)
Design interior living casa stil clasic cu etaj (8)
Design interior living open space casa Techirghiol
Design interior living casa stil clasic cu etaj (2)
Design interior living casa stil clasic cu etaj (3)

Descoperiti mai multe proiecte de design interior case realizate de Studio Nobili Design Techirghiol amenajate cu mobila dormitor clasica Meteora.

Proiect design interior casa in Techirghiol - Portofoliu design interior case Techirghiol

Puteti opta pentru o camera de zi impozanta in care piesa de rezistenta sa fie mobilierul. O canapea cu picioare din lemn cu sculpturi pe alocuri sau o tapiterie eleganta poate atrage inevitabil privirilor musafirilor. Alaturi de o astfel de piesa, puteti incorpora o bibilioteca impozanta, o masa ovala cu blat de marmura si scaune la fel de elegante.

Studio amenajari interioare Techirghiol - Proiecte case clasice Techirghiol

Bineinteles nu ne oprim doar la mobila. Micile accesorii precum tablourile, obiectele de arta, draperiile, vazele, si altele trebuie alese in conformitate cu stilul clasic de design interior. Asadar clientul impreuna cu designerii se vor consulta in cea ce priveste aceste alegeri pentru ca dorintele clientului sunt pe primul loc. Nu putem neglija nici aspectul unui tavan care pentru o casa in stil clasic in Techirghiol trebuie sa evoce acelasi aer rafinat.

Servicii Designer de interior Techirghiol preturi

Asadar niste cornise interesante in culori neutre sau chiar niste picturi pe tavan pot schimba complet alura unei incaperi. Parchetul din lemn triplustratificat din fiecare camera trebuie sa fie unul de calitate, asa ca cel din lemn masiv in culori naturale ar fi recomandarea specialistilor. Iar pentru baie si bucatarie, gresie si faianta din Italia se potrivesc de minune cu stilul clasic de decor.

Fiecare potential client are propria viziune atunci cand vrea sa isi reamenajeze o locuinta, fie ca este vorba despre o casa clasica de lux sau un apartament cu 3 camere Techirghiol , o vila cu mansarda in Techirghiol sau chiar o casa cu etaj in Techirghiol. Studio Nobili Design transforma viziunea clientilor intr-o realitate palpabila si placuta.

Pentru oferta de pret accesati pagina: Design interior Techirghiol preturi

Modele Paturi tapitate de lux Techirghiol

Mai multe modele cu mobila dormitor clasica in Techirghiol

Servicii design interior Techirghiol - Studio amenajari interioare Techirghiol

Amenajare interioara casa in Techirghiol cu materiale livrate de firma noastra la preturi de producator. 

 

Design interior camera de zi casa Techirghiol

Proiect design interior casa stil clasic in Techirghiol realizat de echipa de arhitecti si designeri Studio Nobili Design.

Design interior living open space casa Techirghiol - Design interior case Techirghiol

Portofoliu proiect design interior living casa clasica Techirghiol amenajat cu mobilier clasic italian importat de firma noastra la preturi de producator din Italia.

Design interior living casa stil clasic Techirghiol

Amenajare interioara casa cu etaj cu mobila living clasica in Techirghiol

Proiecte in apropiere