Proiect design interior living stil clasic realizat pentru o casa cu etaj in Murfatlar. Amenajare interioara living in Murfatlar cu materiale premium si mobilier clasic productie Italia.

Descoperiti mai multe proiecte de design interior case realizate de Studio Nobili Design Murfatlar amenajate cu mobila dormitor clasica Meteora.

Proiect design interior casa in Murfatlar

Puteti opta pentru o camera de zi impozanta in care piesa de rezistenta sa fie mobilierul. O canapea cu picioare din lemn cu sculpturi pe alocuri sau o tapiterie eleganta poate atrage inevitabil privirilor musafirilor. Alaturi de o astfel de piesa, puteti incorpora o bibilioteca impozanta, o masa ovala cu blat de marmura si scaune la fel de elegante.

Mai multe Priecte in Murfatlar 905100

Studio amenajari interioare Murfatlar

Bineinteles nu ne oprim doar la mobila. Micile accesorii precum tablourile, obiectele de arta, draperiile, vazele, si altele trebuie alese in conformitate cu stilul clasic de design interior. Asadar clientul impreuna cu designerii se vor consulta in cea ce priveste aceste alegeri pentru ca dorintele clientului sunt pe primul loc. Nu putem neglija nici aspectul unui tavan care pentru o casa in stil clasic in Murfatlar trebuie sa evoce acelasi aer rafinat.

Servicii Designer de interior Murfatlar preturi

Portofoliu design interior Murfatlar

Asadar niste cornise interesante in culori neutre sau chiar niste picturi pe tavan pot schimba complet alura unei incaperi. Parchetul din lemn triplustratificat din fiecare camera trebuie sa fie unul de calitate, asa ca cel din lemn masiv in culori naturale ar fi recomandarea specialistilor. Iar pentru baie si bucatarie, gresie si faianta din Italia se potrivesc de minune cu stilul clasic de decor.

Solutii amenajari case clasice Murfatlar

Fiecare potential client are propria viziune atunci cand vrea sa isi reamenajeze o locuinta, fie ca este vorba despre o casa clasica de lux sau un apartament cu 3 camere Murfatlar , o vila cu mansarda in Murfatlar sau chiar o casa cu etaj in Murfatlar. Studio Nobili Design transforma viziunea clientilor intr-o realitate palpabila si placuta.

Pentru oferta de pret accesati pagina: Design interior Murfatlar preturi

Modele Paturi tapitate de lux Murfatlar

Mai multe modele cu mobila dormitor clasica in Murfatlar

Orase in apropiere de Murfatlar 905100

Toate proiectele in apropiere de Murfatlar 905100