Proiect design interior living stil clasic realizat pentru o casa cu etaj in Mizil. Amenajare interioara living in Mizil cu materiale premium si mobilier clasic productie Italia.

Descoperiti mai multe proiecte de design interior case realizate de Studio Nobili Design Mizil amenajate cu mobila dormitor clasica Meteora.

Proiect design interior casa in Mizil

Puteti opta pentru o camera de zi impozanta in care piesa de rezistenta sa fie mobilierul. O canapea cu picioare din lemn cu sculpturi pe alocuri sau o tapiterie eleganta poate atrage inevitabil privirilor musafirilor. Alaturi de o astfel de piesa, puteti incorpora o bibilioteca impozanta, o masa ovala cu blat de marmura si scaune la fel de elegante.

Mai multe Priecte in Mizil 105800

Studio amenajari interioare Mizil

Bineinteles nu ne oprim doar la mobila. Micile accesorii precum tablourile, obiectele de arta, draperiile, vazele, si altele trebuie alese in conformitate cu stilul clasic de design interior. Asadar clientul impreuna cu designerii se vor consulta in cea ce priveste aceste alegeri pentru ca dorintele clientului sunt pe primul loc. Nu putem neglija nici aspectul unui tavan care pentru o casa in stil clasic in Mizil trebuie sa evoce acelasi aer rafinat.

Servicii Designer de interior Mizil preturi

Portofoliu design interior Mizil

Asadar niste cornise interesante in culori neutre sau chiar niste picturi pe tavan pot schimba complet alura unei incaperi. Parchetul din lemn triplustratificat din fiecare camera trebuie sa fie unul de calitate, asa ca cel din lemn masiv in culori naturale ar fi recomandarea specialistilor. Iar pentru baie si bucatarie, gresie si faianta din Italia se potrivesc de minune cu stilul clasic de decor.

Solutii amenajari case clasice Mizil

Fiecare potential client are propria viziune atunci cand vrea sa isi reamenajeze o locuinta, fie ca este vorba despre o casa clasica de lux sau un apartament cu 3 camere Mizil , o vila cu mansarda in Mizil sau chiar o casa cu etaj in Mizil. Studio Nobili Design transforma viziunea clientilor intr-o realitate palpabila si placuta.

Pentru oferta de pret accesati pagina: Design interior Mizil preturi

Modele Paturi tapitate de lux Mizil

Mai multe modele cu mobila dormitor clasica in Mizil

Orase in apropiere de Mizil 105800

Toate proiectele in apropiere de Mizil 105800